Koczka Ferenc Számítástechnikai Kis- és Nagykereskedelmi Kft.
Termékajánló
Belépés
Termékkategóriák
Kérem válasszon a bal oldali menüből termék kategóriát, vagy keressen az összes cikkek között a jobb oldali keresőmezővel!
Egy oldalon termék látható, kezdve !
« 1 2 3 4 »
Nincs kép
USB, 2.0

Ez a könnyen telepíthető USB audio adapter további hangkártyát biztosít a számítógépe vagy laptopja számára
Csak csatlakoztassa az adaptert bármely szabad USB-porthoz, és már használhatja is a fejhallgatót vagy a hangszórót.
Tökéletes laptopokhoz
Könnyen telepíthető
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
886 Ft
(nettó: 698 Ft)
Nincs kép
USB, 5.1

A VIRTU 5.1 USB tökéletes virtuális 5.1 hangot kínáló 3D hangzású hangkártya számítógépekhez és laptopokhoz. Hasznos munkahelyen, otthon és bárhol, ahol kiváló minőségű hangra van szüksége.Az MT5101 kiváló hangélményt kínál kedvenc számítógépes játékai számára vagy filmnézéshezA VIRTU 5.1 USB kártya előnye a gyors konfigurálás további illesztőprogramok telepítése nélkül - Plug & Play.Az MT5101 nem okoz konfliktusokat, így együtt működhet egy másik hangkártyával is.
Csak csatl
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
1 595 Ft
(nettó: 1 256 Ft)
Nincs kép
USB, 5.1

Az APPUSB51 egy USB 5.1 hangkártya mikrofon és hangszóró csatlakozóvalEz az eszköz lehetővé teszi mikrofon és akár 5.1 audio eszközök csatlakoztatását bármely PC USB portján keresztül. Teljesen Plug & Play, nincs szükség telepítésre! Támogatja a 3D hangot és USB-n keresztül működik, külső áram nélkül.
Fejlessze a számítógépét, és érjen el olyan hangzást mint senki más.
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
1 688 Ft
(nettó: 1 329 Ft)
Nincs kép
USB, 2.0

Ez a könnyen telepíthető USB audio adapter további hangkártyát biztosít a számítógépe vagy laptopja számára. Csak csatlakoztassa az adaptert bármely szabad USB-porthoz, és már használhatja is a fejhallgatót vagy a hangszórót.Tökéletes laptopokhozKönnyen telepíthető
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
1 826 Ft
(nettó: 1 438 Ft)
Nincs kép
USB, 7.1

Az APPUSB71 egy USB 7.1 hangkártya mikrofon és hangszóró csatlakozóvalEz az eszköz lehetővé teszi mikrofon és akár 7.1 audio eszközök csatlakoztatását bármely PC USB portján keresztül. teljesen Plug & Play, nincs szükség telepítésre! Támogatja a 3D hangot és USB-n keresztül működik, külső áram nélkül.
Fejlessze a számítógépét, és érjen el olyan hangzást mint senki más.
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
1 979 Ft
(nettó: 1 558 Ft)
Nincs kép
USB, 5.1

Az Ewent EW3751 USB Audio Adapter segítségével fejhallgatót/hangszórót és mikrofonbemenetet adhat számítógépéhez, notebookjához vagy netbookjához. Telepítése rendkívül egyszerű: nem kell mást tenni, mint bedugni az egyik szabad USB portba. Fedezze fel, hogy a virtuális 3D hangzás hogyan emeli zenéje minőségét!Beszélni és hallgatniAz EW3751 USB Audio Adapter csatlakoztatott fejhallgató vagy hangszóró segítségével meghallgathatja kedvenc zenéit és videóit. Ha pedig mikrofonos fejhallgatót vagy kül
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
2 593 Ft
(nettó: 2 042 Ft)
Nincs kép
USB, 5.1

A LogiLink USB hangkártya egyszerű megoldást kínál a hangszóró, a mikrofon, a fülhallgató vagy az IP telefon csatlakoztatására a számítógéphez.Szükség szerint csatlakozik a számítógép USB-portjához, és támogatja a Plug and Play funkciót. Az integrált 3D hanghatások használatával az adapter képes szimulálni a térhangzást. A csatlakoztatott eszközök állapotát a LED jelzőfények segítségével lehet ellenőrizni.
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
2 609 Ft
(nettó: 2 054 Ft)
Logilink UA0078 7.1 USB Hangkártya termék képe
USB, 7.1

A LogiLink USB hangkártya egyszerű csatlakozást biztosít hangszórók, mikrofonok, fejhallgatók vagy IP telefonok számára az Ön számítógépéhezA számítógép USB-portjához csatlakozik, és támogatja a plug and play funkciót. Az adapter térhangzást képest szimulálni az integrált 7.1 3D hanghatásokkal. A csatlakoztatott eszközök állapotát a LED jelzőfények segítségével lehet ellenőrizni.
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
3 194 Ft
(nettó: 2 515 Ft)
Nincs kép
USB, 2.0

Az AXAGON ADA-17 USB HQ audió MINI adapter könnyen és gyorsan egy külső USB hangkártyát ad a számítógépéhez.A használatával még egy laikus is megbirkózik. Egyszerűen dugja az adaptert az USB portba, a többi pedig automatikusan történik.A miniatűr hangkártya egyaránt használható asztali és hordozható számítógépekhez, és lehetővé teszi fejhallgatók, mikrofonok vagy headsetek csatlakoztatását például a Skype szolgáltatáshoz. Emellett használható helyettesítő hangkártyaként is, ha az ön lapt
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
4 224 Ft
(nettó: 3 326 Ft)
Nincs kép
USB, 7.1

A Delock USB hangadapter további hangkártyával bővíti számítógépét.Egyszerűen csatlakoztassa az adaptert a notebook vagy PC egyik USB-aljzatához, majd csatlakoztassa hozzá a headsetet vagy hangszórót
Készlet
Lőrinci
-
Rendelhető!
 
4 542 Ft
(nettó: 3 576 Ft)
« 1 2 3 4 »
Egy oldalon termék látható, kezdve !

Szűrés

Minimum ár: eFt
Maximum ár: eFt